harrastusta ja yrittämistä

13.4.2009

PääsiäisilmatTaas tuli mieleen vanha totuus: ei ilmassa mitään vikaa, sää vain vähän huono. Oli niin pettynyt olo, kun odotti aurinkoisia ja lämpimiä päiviä - ja sitten nipin napin oltiin plussalla.
Autoon vaihdatettiin keskiviikkona kesärenkaat kun sääennusteet siihen ihan selvästi mahdollisuuden antoi. Torstai-illan menomatka Etelä-Pohjanmaalle sujui hyvin melko kuivassa kelissä. Parkanossa pysähdyttiin syömään ja kaupastakin vielä sai tehtyä ruoka-ostokset. Kuulemma hyllyt oli jo aika tyhjät. Perjantaiaamuna sitten Härmässä herättiin lumiseen aamuun, lunta oli satanut niin paljon että aurauskalustoa oli töissä. Sitten alettiin odottaa sitä luvattua lämmintä ja aurinkoista säätä. - tulihan se lauantai-illaksi, kun pääsiäisvalkioitten aika oli. Sunnuntai oli aurinkoinen ja melko lämmin. Tänään maanantaina alkoi sataa vettä ja oli pari astetta lämmintä.
Lapuanjoki tulvi jo pelloille Liinamaan sillan kohdalla ja joen jäät oli ihan rutussa. Useammassakin paikassa matkan varrella savusi vielä pääsiäsikokon jäännökset. Onhan se kokon poltto helppoa jossain mielessä näin märkään aikaan.

1 kommenttia:

13.4.2009 klo 20.59 , Anonymous Leea kirjoitti...

Vähän samat fiilikset säiden suhteen. Tuli mieleen, että miten nuo sääennustukset noin voi erehtyä, kun muutoin viime aikoina ovat osuneet kohtuullisen hyvin kohdalleen. Entäs jos kesälläkin menee ennustukset mönkään?? Sitten harmittaa vielä enemmän...
Tuli vastaus tuohon Lapuanjoki-kysymykseenkin. Juuri nääs puhuimme aiheesta Hirvensalmella. Aihe nousi esille, kun Seura-lehti uutisoi patruunatehtaan vuosipäivää ja kuvassa oli joki jo sula keskeltä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu