harrastusta ja yrittämistä

29.3.2009

Kevätpuutarha lumisateessa

Helsingin messukeskuksessa oli nelipäiväiset messut: asumista, mökkeilyä, rakentamista ja puutarhaa. Ulkona tuiskutti eilen lauantaina lunta, hyvin oli pihatöiltä ihmisillä aikaa kierrellä messuilla. Messujärjestäjien lause esitteissä 'suosittelemme julkisia liikennevälineitä' kannatti ottaa todesta, ja toisekseen sillä keinoin varjeltui tekemästä isoja ostoksia.
Mukaan tarttui esitteitä kodinkoneista, lautalattioista, pihakeittiöistä, maalampöpumpuista. Ostospuolella yksi lehtitilaus, muikkukukko ja karjalanpiirakoita. Nyt sitten odottamista, josko jostain arvonnasta voittaisi jotain. Yleisön joukosta en bongannut yhtään tuttua, esittelijöissä jokunen vanha tuttu.
Ison hallin jälleen mahtavat istutukset olivat näyttäviä. Omaan silmään oli tietenkin paras se tulppaanimeri, jossa oli jotain tulppaanien korkuista mäntyä joukossa.

1 kommenttia:

29.3.2009 klo 20.54 , Blogger Leea kirjoitti...

Teillä on nuo tuollaiset mahdollisudet ihan "takapihalla". Oispa ollu kiva nähdä kukkaistutukset luonnossa. Kesäaikaan jo siirryttiin, mutta takapihalta lumet ei ole haihtuneet vielä ollenkaan.
Mä aina ihmettelen millaisilla istutusväleillä tuollainen kukkaviidakko saadaan aikaan, kun muistaakseni tulppaaneidenkin sipulipussissa on ohje, että 10 cm välein tai jotain sellaista. Nuo kun näyttää oleven ihan vieri vieressä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu