harrastusta ja yrittämistä

29.11.2015

Joulunaika alkaa!

Hyvää adventtia kaikille!
Edellinen postauksi on tammikuulta, otsikossa tilinpäätös ja toimintasuunnitelma. Onhan ne tehtävä, toimintasuunnitelmaa voi muuttaa jos se on ensin tehty. Tämä vuosi on kohta mennyt ja ensi vuodeksi on uudet suunnitelmat, ne tulee julki ajallaan. Blogin kilpailijaksi tiedotuksessa ja yhteydenpidossa on tullut facebook ja twitter ja pinterestissä tai instagramissa jaetaan kuvia.
Lumettomiin syksyihin ja plussakeleihin täytyy ilmeisesti sopeutua. Sen kerran kun lunta tuli eteläiseen Suomeen, sitä tuli vääränlaista ja osa Suomea tuskaili sähkökatkojen kanssa.
Taidetaan siirtyä hautaismaillakin kohta eteläisempien seutujen (kuten Etelä-Ruotsi) malliin, kun ei ole lunta niin peitetään haudat jollain havupeitolla. Joko peitetään maanpinta irtohavuilla, tai sitten me havuyrittäjät tarjoamme havutuotteen, joka on helppo syksyllä asettaa haudalle ja keväällä kerätä vaikka hangolla nostaen kompostiin. Pitää siis unohtaa oasispohjat ja muut maatumattomat tarvikkeet. Lisää aiheesta esim sivustolla http://www.dalbygranar.com/produkter, He käyttävät näistä haudoille vietävistä tuotteista nimeä 'täckare'. Peite tai kate siis voisi olla suomennos. Nämä kuvat Dalby Granar -sivustolta:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu