harrastusta ja yrittämistä

14.10.2009

Peräkärryn ehostus


Joskus kaupungissa on autohuolto tms. ihmetellyt missä me ollaan ajettu kun on niin paljon kuraa! Kyllä maalle päin mennessä viimeset 5 km hiekkatietä saa märkänä kuran roiskumaan. Peräkärryn teippauksiin asti ei toivottavasti yllä.

3 kommenttia:

14.10.2009 15.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Arvaappa kuka täällä kurkki sinun sivujasi ?? No, serkkusi Merja. Minun Bloggerini löytyvät ihan omalla etu ja sukunimellä. Kaunista ja ei kovin rapaista talvenodotusta.

 
15.10.2009 6.56 , Anonymous Merja kirjoitti...

Olipa kiva, kun tuossa aamukahvin jälkeen avasin tietsikan ja sinä olit kommentoinut siellä.Hollolassa on näin aamusta kaunis tähtitaivas ja kuu köllöttelee tähtien seassa.

 
16.10.2009 10.29 , Anonymous Leea kirjoitti...

WAU! Ammattilaisuus alkaa kohta paistaa läpi harrastuksesta :)
Just tullaisesta peräkärrystä haaveilen minäkin, kun pihalla odottaa parin-kolmen kuution läjä remonttiroskaa. Simo purki lasten syysloman alkajaisiksi poikien huoneen seinän toppaukset, jotka olivatkin sivumennen sanoen huonosti, rumasti ja riittämättömästi laitettu. Vaan onko nyt just sopiva aika laittaa sähkölämmitykset pois päältä??? ... ja pojat tulee huomenna junalla Hirtzusta äidin kanssa. Enää puuttuu kipsilevyt, niiden pakkelointi, hionta, tapetointi ja listat. Ei taida ehtiä valmiiksi. Saa mimmi-mummi kriisiajan yöpymisolosuhteet.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu